יום רביעי

סגולת אמת הרב חיים פוקס
00:00
חידודון - שידור חוזר שר השמחה עמי מימון
02:00
הלילה החדש המוזיקה הכי טובה ברדיו
03:00
ההלכה היומית הרב בנימין חותה
05:45
כולל בוקר הדף היומי ורבנים
06:00
לצלילי הבוקר ניר קפטן
משודר עכשיו לשידור חי
07:00
שמונה אפס אפס ישראל כהן & יקי אדמקר
08:00
השקפת חיים הרב חיים הורביץ
09:00
הקול שלך אפרת פינקל לב
10:00
מבקש השם הרב ברוך רוזנבלום
12:00
אחת בצהריים נתן משי & אבי גדלוביץ
13:00
חידודון עמי מימוון
14:00
המבוקשים עמירם בן לולו
16:00
פול גז ישראל כהן & אורי צייטלין
17:00
המהדורה המרכזית יעקב גרודקה
19:00
ביתנו החדש הרב אבנר קוואס
21:00
לקראת חצות נועם זיגמן
23:00


המאבקים בתוך אגודת ישראל: מאיר פרוש מדבר על הכל

סגן שר החינוך מאיר פרוש (יהדות התורה) ב'חדש על הבוקר' מתייחס למאבקים בתוך אגודת ישראל בין אייכלר פרוש לליצמן: "אם לא מתייחסים אלי בכבוד, זה נחשב שלא מכבדים את הקהילות שאני מייצג" • זיגמן: "גדעון סער דיבר איתך לאחרונה?"; פרוש: "הצטלצלנו"

חדש על הבוקר י"ד טבת התשפ"א (29.12.2020)
35

סגן שר החינוך מאיר פרוש (יהדות התורה) ב'חדש על הבוקר': "הרב אייכלר אמר שהוא רואה שליצמן לא אומר לנו שלום, כנראה שהוא שם לב לזה. לא יודע כמה זמן זה כך, אני לא שמתי לב לזה.
זו לא הפעם הראשונה שאני מדבר על הנושאים האלה, למה לטאטא את הדברים מתחת לשולחן? יש ויכוחים בתוך אגו״י ואפילו ויכוחים קשים, אבל הכל כדי שאגו״י תהיה סיעה טובה יותר.
כולם יודעים שהמסות של המצביעים באגו״י, מגיעים מהקהילות, והמצב עכשיו הוא אנטי קהילתי. גם אם לא מסכימים עם הדרישות שלי, יש דרך להתייחס. אם לא מתייחסים אלי בכבוד, זה נחשב שלא מכבדים את הקהילות שאני מייצג.
אני לא עושה את זה מתוך שנאה או נקמה, אבל למה צריך למנות נציג שני לאותה קהילה? אתה לא יכול לדרוש מהקהילות לבוא ולהצביע ואז לא לתת להם אפילו את ה״שמאק טבק״ שמגיע להם".

זיגמן: "גדעון סער דיבר איתך לאחרונה?"

פרוש: ״הצטלצלנו״.

על גדעון סער ונתניהו: "לא מחפש לדרוך על הדם של נתניהו, אבל לא פוסל את גדעון סער במקרה שנתניהו לא יוכל להרכיב ממשלה. אם סער רוצה אותנו, הוא יודע בדיוק מה מותר לנו ומה אסור לנו, בליברמן ולפיד יש דברים שאסור לנו".

מאיר פרוש (צילום: Yehuda Haim/Flash90)
פוליטי מדיני חרדים
35
Promo Image