יום שלישי

סיפורי לילה הרב נתן ביבי
00:00
חידודון - שידור חוזר שר השמחה עמי מימון
02:00
הלילה החדש המוזיקה הכי טובה ברדיו
03:00
ההלכה היומית הרב בנימין חותה
05:45
כולל בוקר הדף היומי ורבנים
06:00
לצלילי הבוקר ניר קפטן
07:00
שמונה אפס אפס ישראל כהן & יקי אדמקר
08:00
השקפת חיים הרב חיים הורביץ
09:00
הקול שלך שפרה גרימברג חריטן
10:00
האקטואליה בפרשה הרב יהודה יוספי
12:00
אחת בצהריים נתן משי & אבי גדלוביץ
משודר עכשיו לשידור חי
13:00
חידודון עמי מימוון
14:00
המבוקשים עמירם בן לולו
16:00
פול גז ישראל כהן & אורי צייטלין
17:00
המהדורה המרכזית יעקב גרודקה
19:00
חד וחלק הרב שלמה בניזרי
21:00
לקראת חצות נועם זיגמן
23:00


יעקב אשר: "מודעים לעניינים הפנימיים שהיו באגודה"

ח”כ יעקב אשר התייחס בתוכנית אחת בצהריים למתיחות הפנימית באגודת ישראל ולראיונותיו של גולדקנופף: “אני דוגל בהליכה משותפת, אבל בצורה שבה החובות והזכויות של כולם שוות" • האזינו

אחת בצהריים ט"ו חשון התשפ"ז (26.10.2026)
0

ח”כ יעקב אשר מתייחס היום (שני) למתיחות הפנימית באגודת ישראל וליחסים בתוך יהדות התורה. בריאיון בתוכנית אחת בצהריים, הבהיר אשר כי הוא תומך בהמשך ההליכה המשותפת, אך הדגיש כי הדבר צריך להיעשות תוך שמירה על איזון בין החובות והזכויות של כלל הצדדים.

“אנחנו מודעים לעניינים הפנימיים שהיו באגודת ישראל, אנחנו לא מתערבים”, אמר אשר. לדבריו, הוא דוגל בהמשך שיתוף הפעולה, אך לא במתכונת שבה שתי המפלגות מתנהלות למעשה בנפרד: “אני דוגל בהליכה משותפת, אבל בצורה שהחובות והזכויות של כולם. לא יכול להיות שנתנהל כשתי מפלגות”.

אשר התייחס גם לראיונות שהעניק יו”ר יהדות התורה יצחק גולדקנופף, שעוררו שיח במערכת הפוליטית, והבהיר כי אינו רואה בהם אירוע חריג במיוחד.

“הראיונות של גולדקנופף? איש איש וסגנונו”, אמר אשר, והוסיף כי ייתכן שהוא עצמו היה משיב אחרת לחלק מהשאלות: “אם היו מראיינים אותי, ייתכן שהייתי עונה אחרת בתשובות מסוימות. לא ראיתי פה פיגוע”.

האזינו לראיון המלא מתוך אחת בצהריים

צילום: פלאש 90
0
Promo Image