מנכ”ל חברת מוריה, גלעד בר אדון, עדכן במהלך ראיון במהדורה המרכזית עם נתן משי, על השלב החדש בפרויקט השדרוג של כביש בגין בירושלים. לדבריו, בשבועות הקרובים צפויים עומסי תנועה חריגים בעקבות סגירת נתיב בכיוון דרום, במסגרת עבודות להוספת נתיב רביעי.
בר אדון הסביר כי עד כה הצליחו העבודות להתנהל במשך כשנתיים מבלי לפגוע משמעותית בציבור הנהגים, אולם כעת, בשלב השני של הפרויקט, אין מנוס מהצרה זמנית של התנועה, אחרי שהצלחנו להימנע עד כה מהשפעה ישירה על הנהגים: “אנחנו נדרשים כעת לסגירת נתיב, זה חלק מתהליך שיאפשר לנו בעוד כשנה וחצי לסיים את הפרויקט ולהציע ארבעה נתיבים בכל כיוון” הציבור אולי ירגיש את העומס כעת, אבל בסוף יקבל כביש מהיר, בטוח ונוח יותר.”
חברת מוריה, האחראית על פיתוח תשתיות התחבורה בירושלים, מלווה את אחד המיזמים התחבורתיים הגדולים בעיר – הרחבת כביש בגין, עורק תנועה מרכזי שמשרת אלפי נהגים מדי יום. הפרויקט צפוי להקל משמעותית על הפקקים ולהכין את הבירה לצמיחה התחבורתית בשנים הקרובות.
האזינו לראיון המלא מתוך המהדורה המרכזית: