יום שלישי

בגובה העיניים הרב משה קינן
00:00
חידודון - עמי מימון שידור חזור
02:00
הלילה החדש המוזיקה הכי טובה ברדיו
03:00
הלכה יומית הרב בנימין חותה
05:45
כולל בוקר רבנים
06:00
תוכנית מוזיקה חגיגית ארז רסין
07:00
הקפטנים ניר ועידו קפטן
משודר עכשיו לשידור חי
09:00
האקטואליה בפרשה הרב יהודה יוספי
12:00
והגדת לבנך הרב אשר ברדה
13:00
חידודון עמי מימוון
14:00
המבוקשים עמירם בן לולו
16:00
ישראל הצעיר ישראל כהן
17:00
המהדורה המרכזית יעקב גרודקה
19:00
שולחן עורך || חידון ההלכה בתורתו של מרן הרב יעקב סיני בהגשת עמירם בן לולו
20:00
חד וחלק הרב שלמה בניזרי
21:00
לקראת חצות נועם זיגמן & משה ארלנגר
23:00


יו”ר איגוד התתי”ם על פתיחת שנת הלימודים: “ממתינים להוראת גדולי ישראל”

יו״ר איגוד הת״תים וח"מ העיר בית שמש, הרב שלמה ברילנט ב׳חדש על הבוקר': "יש גם הרבה שאלות פנימיות בנוגע להתנהלות בישיבות הקטנות, ולכן גדו״י מינו שני רבנים ורופא כדי לרכז את ההכרעות ולהביא אותם בפניהם"

חדש על הבוקר ט' אייר התש"פ (3.5.2020)
18

לאחר שבישיבת הממשלה הוחלט על חזרה מדורגת למוסדות החינוך החל מהיום, מוסדות החינוך החרדים עדיין לא ישובו ללימודים בהוראת גדולי ישראל מרן שר התורה הגר”ח קנייבסקי וראש הישיבה הגרי”ג אדלשטיין.
בהתאם להוראות והנחיות גדולי ישראל וההיערכות מערכת החינוך, תיערך ישיבה נוספת ותתקבל החלטה בהתאם.
יו״ר איגוד הת״תים וח”מ העיר בית שמש, הרב שלמה ברילנט בראיון לנועם זיגמן ב׳חדש על הבוקר’: “לא פתחנו את מוסדות הלימוד כי עוד לא קיבלנו הנחיות מגדולי ישראל, ואנחנו כפופים רק אליהם. יש גם הרבה שאלות פנימיות בנוגע להתנהלות בישיבות הקטנות, ולכן גדו״י מינו שני רבנים ורופא כדי לרכז את ההכרעות ולהביא אותם בפניהם. אני מקווה שעוד במהלך היום”.
על הסגר בעיר בית שמש.
“אין לי מושג מה התועלת בסגר על רמה ב׳. סוגרים אנשים בתוך שכונה כשבתוכה הם עושים מה שהם רוצים. סגר לא אמור להיות עונש. לצערי הרב חלק ממנגנוני המדינה לא יודע להתמודד עם האוכלוסיה שמתגוררת בשכונה”.

חרדים קורונה
18
Promo Image