יום שלישי

בגובה העיניים הרב משה קינן
00:00
חידודון - עמי מימון שידור חזור
02:00
הלילה החדש המוזיקה הכי טובה ברדיו
03:00
הלכה יומית הרב בנימין חותה
05:45
כולל בוקר רבנים
06:00
תוכנית מוזיקה חגיגית ארז רסין
07:00
הקפטנים ניר ועידו קפטן
09:00
האקטואליה בפרשה הרב יהודה יוספי
12:00
והגדת לבנך הרב אשר ברדה
13:00
חידודון עמי מימוון
14:00
המבוקשים עמירם בן לולו
משודר עכשיו לשידור חי
16:00
ישראל הצעיר ישראל כהן
17:00
המהדורה המרכזית יעקב גרודקה
19:00
שולחן עורך || חידון ההלכה בתורתו של מרן הרב יעקב סיני בהגשת עמירם בן לולו
20:00
חד וחלק הרב שלמה בניזרי
21:00
לקראת חצות נועם זיגמן & משה ארלנגר
23:00


יום הבחירות | הפרשן הפוליטי שלום ירושלמי בפרשנות

הפרשן הפוליטי שלום ירושלמי לרונן כץ ב'אחת בצהריים' בפרשנות פוליטית

אחת בצהריים ו' אדר התש"פ (2.3.2020)
12

מדינת ישראל הולכת היום לבחירות בפעם השלישית בתוך 11 חודשים כשהתקווה היא שהפעם תושג הכרעה מי יהיה ראש הממשלה הבא -האם יהיה זה בנימין נתניהו שעומד בראש גוש הימין והמפלגות החרדיות, או בני גנץ בו תומכים ליברמן, מרצ והמפלגות הערביות.
6,453,255 בעלי זכות בחירה, יוצאים היום להצביע ב־10,631 הקלפיות הפרוסות ברחבי הארץ, ראשי המפלגות ברובם כבר הצביעו ויצאו אל השטח להמריץ את המצביעים לצאת מהבתים ולהצביע כשעל פי המשוער, הפעם שיעור ההצבעה צפוי להיות גבוה מהרגיל.
הפרשן הפוליטי שלום ירושלמי לרונן כץ ב’אחת בצהריים’: “דברי נשיא המדינה מיותרים ומקוממים, אם הציבור קבע שהולכים לבחירות שלישיות הוא צריך לכבד את דעת העם, הוא לא צריך להביע דעת מיעוט. בדברים שלו הוא גורם לאנשים לא לצאת להצביע. כדי שתהיה הכרעה צריכים לקרות כמה דברים דרמטיים, או שהימין יביא 61, או שכחול לבן או הליכוד יתפרקו. לא בטוח שיש לנתניהו עריקים חתומים.
אחרת אנחנו בסכנה לבחירות רביעיות. הקמפיין של נתניהו ‘בחרת ליברמן קיבלת בחירות רביעיות’ בשילוב העובדה שלא מדברים על חוק הגיוס מחלישה את ליברמן שהתקשורת מגנה עליו כי הוא יפיל את נתניהו. מקווה שהציבור לא יתן לו את הקול.
להערכתי ש”ס תקבל 9 מנדטים”.

שלום ירושלמי. צילום: Flash90
פוליטי מדיני
12
Promo Image