שבת

בצליל ואומר רפי אוחנה
00:00
ודיברדבם הרב אשר ברדה
18:00
קול המזרח מגלים את הקול המזרחי הבא של ישראל
20:00
השיעור השבועי מרן הראשל"צ הרב דוד יוסף שליט"א
21:00
צאת הכוכבים דודי איינהורן & יהודה אהרוני
22:00


"ישראל לא צריכה להתערב": ח"כ צביקה פוגל על המהומות באיראן

ח"כ צביקה פוגל, יו"ר הוועדה לביטחון לאומי, התייחס להתפתחויות באיראן והשלכותיהן על ישראל ואמר כי ישראל אינה צריכה להתערב במהומות, אך המהלך שמוביל נשיא ארה"ב דונלד טראמפ עשוי לשנות את המאזן האזורי: "ברגע שראש התמנון ייגדע זו תהיה המלחמה הכי חזקה מול חיזבאללה וחמאס" | האזינו

המהדורה המרכזית כ"ג טבת התשפ"ו (12.1.2026)
0

ח"כ צביקה פוגל, יו"ר הוועדה לביטחון לאומי מסיעת עוצמה יהודית, התייחס הערב (שני) בראיון ליעקב גרודקה בהמהדורה המרכזית להתפתחויות באיראן והשלכותיהן על ישראל.

לדבריו, ישראל אינה צריכה להתערב במהומות, אך המהלך שמוביל נשיא ארצות הברית דונלד טראמפ עשוי לשנות את המאזן האזורי: "טראמפ עושה עבודה טובה. ברגע שראש התמנון ייגדע זו תהיה המלחמה הכי חזקה מול חיזבאללה וחמאס".

בהמשך התייחס פוגל גם למתיחות הפנימית בישראל סביב מערכת המשפט והיועמ"שית: "מה שהיועמ"שית עושה זה ניסיון להפיכה משטרית ורצון לגרור את המדינה למשבר חוקתי. לבג"ץ אין שום סמכות לפטר את השר בן גביר ורק לראש הממשלה יש את הזכות הזו. אם זה תלוי בי לא נציית להחלטה כזו".

האזינו לראיון המלא מתוך המהדורה המרכזית:

ח"כ צביקה פוגל | צילום: דני שם טוב/דוברות הכנסת
0
Promo Image