יום שלישי

בגובה העיניים הרב משה קינן
00:00
חידודון - עמי מימון שידור חזור
02:00
הלילה החדש המוזיקה הכי טובה ברדיו
03:00
הלכה יומית הרב בנימין חותה
05:45
כולל בוקר רבנים
06:00
תוכנית מוזיקה חגיגית ארז רסין
07:00
הקפטנים ניר ועידו קפטן
09:00
האקטואליה בפרשה הרב יהודה יוספי
משודר עכשיו לשידור חי
12:00
והגדת לבנך הרב אשר ברדה
13:00
חידודון עמי מימוון
14:00
המבוקשים עמירם בן לולו
16:00
ישראל הצעיר ישראל כהן
17:00
המהדורה המרכזית יעקב גרודקה
19:00
שולחן עורך || חידון ההלכה בתורתו של מרן הרב יעקב סיני בהגשת עמירם בן לולו
20:00
חד וחלק הרב שלמה בניזרי
21:00
לקראת חצות נועם זיגמן & משה ארלנגר
23:00


קורונה | תחזית אופטימית: “אני מאמין שבעוד כמה חודשים נדבר על קורונה בלשון עבר”

ד"ר יובל בלוך ליקי אדמקר ודודי שוומנפלד ב'ישר ולעניין': "גם אם נדבקים בקורונה זה לא גזר דין מוות, מרבית האנשים מחלימים ממנה. מנסיונינו בעבר כל מגפה דועכת, האופטימיים מדברים על תחילת הקיץ"

ישר ולעניין ט"ז אדר התש"פ (12.3.2020)
10

התפשטות נגיף קורונה. ד”ר יובל בלוך מומחה לרפואת ילדים ומגיש ‘עושים בריאות’ ברשת, ליקי אדמקר ודודי שוומנפלד ב’ישר ולעניין’: “לקורונה יש זמן דגירה של שבועיים והמספרים של היום הם תוצאה של פעולות שננקטו מבעוד מועד. באיטליה שלא ננקטו פעולות עומדים היום על 800 נפטרים ואצלנו אין אפילו אחד וזה כתוצאה ממדיניות נכונה של משרד הבריאות שקיבלה ביקורת לא מוצדקת. אני בא להרגיע, מערכת הבריאות מצוינת אך שברירית ואין דרך לעצור את קורונה, הבידודים נועדו לשמור על מערכת הבריאות שתוכל לטפל בחולים ולא תקרוס מאלפי אנשים בחדרי המיון.
באף מקום בעולם לא היו מוכנים לתרחיש הזה. גם אם נדבקים בקורונה זה לא גזר דין מוות, מרבית האנשים מחלימים ממנה. מנסיונינו בעבר כל מגפה דועכת, האופטימיים מדברים על תחילת הקיץ, ייקחו עוד כמה חודשים עד שימצא חיסון, אני מאמין שבעוד כמה חודשים נדבר על קורונה בלשון עבר”.

צילום:Abed Rahim Khatib/ Flash90
בארץ קורונה
10
Promo Image