יום שישי

לילה מנצח יואלי דיקמן
00:00
חידודון - עמי מימון שידור חזור
משודר עכשיו לשידור חי
02:00
הלילה החדש המוזיקה הכי טובה ברדיו
03:00
הלכה יומית הרב בנימין חותה
05:45
כולל בוקר רבנים
06:00
להתענג בתענוגים אשר ברדה
07:00
אשת חיל ניר & אורטל קפטן
08:00
יביע אומר הרב יגאל כהן
10:00
מסיני בא הרב יעקב סיני
11:00
הליכות עולם הרב אהרן בוטבול
12:00
שולחן השבת רונן בוסתן
14:00
אזמר בשבחין משה חבושה
16:00
לכבוד שבת קודש מונה רוזנבלום
16:30
שבת שלום לכל בית ישראל
17:00


ראיון ראשון: ישראל פרוש מגיב לטענות של השר מלכיאלי וגם האם הסכים לעימות בשידור חי?

במסגרת המהדורה המרכזית בהגשת יעקב גרודקה, ישראל פרוש, ראש העיר אלעד בראיון ראשון • האזינו

המהדורה המרכזית ו' אדר א' התשפ"ד (15.2.2024)
71

מגיב על דברי השר מלכיאלי על כך שהוא “רמס את הספרדים” | ישראל פרוש, ראש העיר אלעד, לגרודקה ב’קול ברמה’: “לפני עשור כשהגעתי לעיר היה בלגאן ומחלוקות. אחר כך אמרו שפרוש בולדוזר שמקדם את העיר. עכשיו מספרים שפרוש נותן רק לאשכנזים. לא רוצה להחזיר את העיר אחורה. גם בש”ס יודעים שקהילות רבות שמצביעות בבחירות הארציות לש”ס, יצביעו בבחירות המקומיות לי”.

עוד מראש העיר אלעד, ישראל פרוש, לגרודקה ב’קול ברמה’: “השר חיים ביטון, דגל התורה, אגו”י ופלגים נוספים – הציעו לי לעבור לבית שמש. אבא שלי רצה שאגיע לירושלים. הלכתי לשלושה גדולי ישראל, ספרדי ליטאי וחסיד, וגם לדתי לאומי כי אני משתדל לשאול את כולם. אמרו לי אתה לא הולך לשום מקום ונשאר באלעד”.

עימות בשידור חי בין פרוש לבוטבול | ישראל פרוש, ראש העיר אלעד, לגרודקה ב’קול ברמה’: “לא רוצה לקרוא לזה עימות אבל אני מוכן לעלות אצלכם לשידור יחד עם מועמד ש”ס יהודה בוטבול ולספר על דברים חיוביים שעשיתי. הוא מוזמן לאשר את השתתפותו. בכל מקרה על הנושא של ויז’ניץ הבטחתי לעצמי לא לדבר”.

ישראל פרוש (Aharon Krohn/Flash90)
חרדים פוליטי מדיני
71
Promo Image