יום שני

בגובה העיניים הרב משה קינן
00:00
בנפש החיים הרב חיים הורביץ
00:00
חידודון - שידור חוזר שר השמחה עמי מימון
02:00
הלילה החדש המוזיקה הכי טובה ברדיו
03:00
ההלכה היומית הרב בנימין חותה
05:45
כולל בוקר הדף היומי ורבנים
06:00
לצלילי הבוקר ניר קפטן
07:00
שמונה אפס אפס ישראל כהן & יקי אדמקר
08:00
השקפת חיים הרב חיים הורביץ
09:00
הקול שלך אפרת פינקל לב
10:00
למהדרין הרב שי עמר
12:00
אחת בצהריים נתן משי & אבי גדלוביץ
13:00
חידודון עמי מימוון
14:00
המבוקשים עמירם בן לולו
16:00
פול גז ישראל כהן & אורי צייטלין
17:00
המהדורה המרכזית יעקב גרודקה
19:00
אליבא דהילכתא הרב יעקב סיני
משודר עכשיו לשידור חי
21:00
חנוך לנער היועץ הרב אשר ברדה
22:00
לקראת חצות נועם זיגמן
23:00


"שיקולי אגו": סמוטריץ׳ יתאחד? כך הגיב מועמד הציונות הדתית צביקה מור

מועמד מפלגת הציונות הדתית לכנסת ויו"ר פורום תקווה, צביקה מור, מחה נגד הניסיונות הבינלאומיים לטשטש את הישגי המלחמה. בדבריו הבהיר כי הדרך היחידה להבטיח את ביטחון ישראל היא טיהור רצועת עזה והתיישבות יהודית

שמונה: אפס אפס י"א אלול התשפ"ו (24.8.2026)
0

בתוכנית "שמונה אפס אפס" ברדיו קול ברמה, בהגשת יקי אדמקר וישראל כהן, התארח הבוקר צביקה מור, מועמד מפלגת הציונות הדתית לכנסת וממקימי פורום תקווה.

האיחוד בימין והאחריות הלאומית

מור התייחס לפתיחת קמפיין הבחירות ולמהלכים הפוליטיים בימין, תוך התייחסות לאפשרות של הקמת מפלגה חדשה על ידי עופר וינטר ולחשש מפילוג הקולות. הוא הצביע על הלקח ההיסטורי מאירועי 1992 והדגיש את החשיבות שבשמירה על המחנה הלאומי. לדבריו, הציונות הדתית הוכיחה בשנים האחרונות אחריות ציבורית ועשייה פרלמנטרית ענפה, ועל כן יש לשים בצד שיקולי אגו ולפעול מתוך דאגה לעתיד המדינה.

הדאגה מהתפתחויות בזירה העזתית

בהמשך הריאיון הביע מור דאגה עמוקה מהמהלכים הבינלאומיים סביב רצועת עזה ומהחשש כי גורמים שונים ינסו למסמס את השגי הלחימה. הוא הבהיר כי אין לאפשר שום התקדמות או הסדר מדיני לפני שחמאס יפורק לחלוטין מנשקו – משימה שרק כוחות הביטחון של ישראל יוכלו לבצע בפועל. מור הזהיר כי מתן הזדמנות נוספת לתושבי עזה תפגע בביטחון המדינה ותשפיע ישירות גם על גזרת יהודה ושומרון.

פינוי האוכלוסייה וחידוש ההתיישבות

לדבריו של מור, המאבק אינו רק מול ארגון חמאס אלא מול האוכלוסייה בעזה שסייעה ותמכה באירועי השבעה באוקטובר. הוא קרא לפעול בנחישות לניקוי הרצועה ולהחלת התיישבות יהודית במקום, כמענה הביטחוני והערכי היחיד שימנע את האיום על הדורות הבאים.

צביקה מור, יו"ר פורום תקווה | צילום: יונתן סינדל/פלאש 90
פוליטי מדיני
0
Promo Image