יום שישי

לילה מנצח יואלי דיקמן
00:00
מקור הברכה הרב אהרן מאזוז
02:00
הלילה החדש המוזיקה הכי טובה ברדיו
03:00
הלכה יומית הרב בנימין חותה
05:45
כולל בוקר רבנים
06:00
להתענג בתענוגים אשר ברדה
07:00
אשת חיל ניר & אורטל קפטן
08:00
יביע אומר הרב יגאל כהן
10:00
אוצר לשבת הרב אבישי טהרני
11:00
הליכות עולם הרב אהרן בוטבול
12:00
שולחן השבת רונן בוסתן
משודר עכשיו לשידור חי
14:00
משכיל לדוד הרב דוד לאו
14:45
אזמר בשבחין משה חבושה
15:00
לכבוד שבת קודש מונה רוזנבלום
15:30
שבת שלום לכל בית ישראל
16:00


מנכ”ל חברת החשמל: “מאז הטבח לא מספקים חשמל לעזה וככל שתלוי בנו גם לא נספק”

במסגרת המהדורה המרכזית בהגשת נועם זיגמן, אמר מנכ"ל חברת החשמל, מאיר שפיגל אמר כי "לרש"פ יש חוב גדול מאוד הנושק לשני מיליארד ש"ח. אנחנו מטפלים בזה מול האוצר" • האזינו לראיון המלא

המהדורה המרכזית ז' כסלו התשפ"ד (20.11.2023)
58

במהדורה המרכזית של “קול ברמה” אמר מנכ”ל חברת החשמל, מאיר שפיגלר, כי “מצד אחד עובדי החברה אבלים וכואבים, אך מצד שני הם חדורי מוטיבציה מתוך הבנה שאם הם לא יהיו שם בתיקון התקלות הרי שיישובים שלמים יישארו בלי חשמל”.

שפיגלר סיפר כי הצוותים מטפלים בתקלות כתוצאה מהמלחמה עוד בזמן שמחבלים הסתובבו בשטח אחרי הטבח. “הם עבדו בתנאי סיכון גבוה מאוד, אך הם לא ויתרו”, אמר.

שפיגלר התייחס גם להפסקת אספקת החשמל לרצועת עזה. “אנחנו לא מספקים חשמל לעזה וכל עוד זה תלוי בנו גם לא נספק בעתיד”, אמר. “לרש”פ יש חוב גדול מאוד הנושק לשני מיליארד ש”ח. אנחנו מטפלים בזה מול האוצר ומקווה שנראה אור בקצה המנהרה עם החזרת לפחות חלקים מהחוב”.

שפיגלר הוסיף כי חברת החשמל עושה כל שביכולתה כדי להקל על הנזק שנגרם לתשתיות החשמל במהלך המלחמה. “אנחנו עובדים מסביב לשעון כדי להחזיר את אספקת החשמל לתושבי ישראל”, אמר.

מנכ"ל חברת חשמל מאיר שפיגלר | צילום: אוליבר פיטוסי פלאש 90
צבא ובטחון
58